Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

1 mars, 2021

Nyhet! – Designa din nya köksfläkt online

Nyhet! – Designa din nya köksfläkt online_img

Nyhet! Nu kan du skräddarsy din nya köksfläkt online här på Fjäråskupans webb – helt efter dina önskemål. Med vår nya interaktiva fläktväljare gör vi det enklare för dig att in i minsta detalj förverkliga dina köksdrömmar.

På Fjäråskupan vill vi alltid förenkla för dig som kund och samtidigt ge dig mer inflytande över ditt köks utseende. En av de många fördelarna med vår småskaliga produktion är att du inte behöver anpassa dig efter sortimentet utan vi anpassar sortimentet efter dig, även när du har särskilda önskemål kring design, funktion och färg. Nu kompletteras vårt breda utbud av att du också får möjlighet att välja varje liten detalj i din nya köksfläkt och se resultatet direkt på webben, så att du kan skapa den perfekta köksfläkten för just dig.

Precis som just du vill ha det
I fläktväljaren kan du välja mellan en lång rad olika köksmiljöer, färger, former, modeller, mått och förhöjande detaljer att pryda ditt kök med. Oavsett vilken stil du vill ha i köket eller vilket slags ventilationssystem du redan har eller önskar, så kan vi anpassa kuporna efter det.

– Allt fler kunder är idag designintresserade och nu är det inte längre krångligt att få sin egen design, precis som man vill ha den, perfekt skräddarsydd för sitt eget hem. Det är bara att låta kreativiteten flöda, säger Henrik Turefelt, designer på Fjäråskupan.

Dina designval skickas vidare till våra hantverkare
När du har gjort dina val är det bara att beställa online eller kontakta någon av våra återförsäljare – så skickas slutresultatet vidare till Fjäråskupans hantverkare som tillverkar en köksfläkt helt enligt dina önskemål.

Med andra ord, ett enkelt och roligt sätt att få mer inflytande över din köksinteriör.
Så väljer du klassiskt rostfritt, stilren mässing eller kanske en färg som drar blickarna till sig?
Testa fläktväljaren idag och njut av att själv designa din nya kupa.

Det här kan du göra i vår nya onlinetjänst:
– skräddarsy din nya fläkt helt efter dina egna önskemål.
– få slutresultatet av den skräddarsydda fläkten direkt på skärmen.
– möjligheten att beställa din designade fläkt direkt.