Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

8 januari, 2021

Inbyggnadsfläkt – En nästan osynlig köksfläkt

Inbyggnadsfläkt – En nästan osynlig köksfläkt_img

Inbyggnadsfläkt, inbyggnadsprodukt, inbyggd köksfläkt – kärt barn har många namn brukar man säga. Visst är det så att inbyggnadsfläktar, som vi kallar det, fått sig ett uppsving. Anledningen är svår att veta, men kanske är det så att vi gärna vill nyttja alla utrymmen i de allt mindre köken som byggs. Kanske är det också att många äldre platsbyggda spiskåpor har en motor som börjar bli omodern och ”trött”. Oavsett orsak så är Fjäråskupans inbyggnadsfläktar ett alternativ för dig som vill ge ditt kök ett uppsving utan att det syns.

Minimal inbyggnadsfläkt – maximal kvalitet

Med en inbyggnadsfläkt (eller underbyggnadsfläkt/inbyggd köksfläkt) kan man få en nästan osynlig köksfläkt som byggs in i överskåp utan att tumma på kvaliteten. Detta då de precis som våra övriga produkter i standardutförande levereras med en kraftfull 900 m³/h EC-motor med totalt åtta hastigheter (varav tre intensivlägen för att extra snabbt och effektivt avlägsna matos) samt rostfria designfilter. Självklart kan du även få din inbyggnadsfläkt förberedd för styrning av extern motor.

Våra inbyggnadsfläktar (eller underbyggnadsfläkt/inbyggd köksfläkt)

Våra två inbyggnadsfläktar kallar vi Emir och Enigma. Emir levereras med vår vridpanel och finns i bredderna 52 cm, 72 cm och 94 cm. Djupet på inbyggnadsfläkten Emir är 34 cm och på undersidan sitter fyra kraftfulla men energisnåla LED-lampor.

Enigma levereras med tryckpanel och i bredderna 50 cm, 72 cm, 94 cm och 116 cm. Enigma är 36 cm djup och är inbyggnadsfläkten med det lilla extra. Här får man dubbla rader med LED-lampor som ger dig en arbetsbelysning utöver det vanliga. Perfekt för dig med höga krav.

Våra inbyggnadsfläktar kan precis som våra övriga produkter levereras tillsammans med tillval för styrning med fjärrkontroll eller Bluetooth.

Så kort sagt: är du ute efter en nästan osynlig köksfläkt för inbyggnad är Fjäråskupans inbyggnadsfläktar ett perfekt val för dig med höga krav på kvalitet.

Relaterade produkter