Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

15 september, 2020

Inbyggnadsfläkt – En nästan osynlig köksfläkt

Inbyggnadsfläkt – En nästan osynlig köksfläkt_img

Inbyggnadsfläkt, underbyggnadsfläkt, inbyggnadsprodukt, inbyggd köksfläkt – ja, kärt barn har många namn brukar man säga och visst är det så att inbyggnadsfläktar, som vi valt att kalla det, fått sig ett uppsving på senare tid. Anledningen är svår att veta exakt, men kanske är det så att vi gärna vill nyttja alla skåpsutrymmen i de allt mindre köken som byggs eller att många äldre platsbyggda spiskåpor nu har en motor som börjar bli omodern och ”trött”.

Med en inbyggnadsfläkt (eller underbyggnadsfläkt/inbyggd köksfläkt) kan man få en nästan osynlig köksfläkt som byggs in i överskåp, detta utan att tumma på kvaliteten då de precis som våra övriga produkter levereras med en kraftfull 900 m³/h EC-motor med totalt åtta hastigheter (varav tre intensivlägen för att extra snabbt och effektivt avlägsna matos) samt rostfria designfilter.

Våra inbyggnadsfläktar (eller underbyggnadsfläkt/inbyggd köksfläkt)

Våra två inbyggnadsfläktar (eller underbyggnadsfläkt/inbyggd köksfläkt) kallar vi Emir och Enigma. Emir levereras med vår vridpanel och finns i bredderna 52 cm, 72 cm och 94 cm. Djupet på inbyggnadsfläkten Emir är 34 cm och på undersidan sitter fyra kraftfulla men energisnåla LED-lampor.

Enigma levereras med tryckpanel och i bredderna 50 cm, 72 cm, 94 cm och 116 cm. Enigma är 36 cm djup och är inbyggnadsfläkten med det lilla extra. Här får man dubbla rader med LED-lampor som ger dig en arbetsbelysning utöver det vanliga.

Våra inbyggnadsfläktar (eller underbyggnadsfläkt/inbyggd köksfläkt) kan precis som våra övriga produkter levereras tillsammans med tillval för styrning med fjärrkontroll eller Bluetooth.

Så kort sagt: är du ute efter en nästan osynlig köksfläkt för inbyggnad är Fjäråskupans inbyggnadsfläktar ett perfekt val för dig med höga krav på kvalitet.

Relaterade produkter