Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

11 januari, 2021

Frihängande köksfläktar: bäst-i-test för dig

Frihängande köksfläktar: bäst-i-test för dig_img

Som vi tidigare nämnt i vårt inlägg om Fjäråskupans bäst-i-test-kolfilterfläktar så har konceptet om ”bäst-i-test” sakta men säkert slitits ut. Det är lite som när en tonåring i sin rebelliska period skriker att hen ”hatar” sina föräldrar stup i kvarten varje gång den inte får som den vill, det tappar helt enkelt lite av sin mening.

Bristen med stämpeln bäst-i-test är att den placeras på egentligen allt. Vet du varför? För att precis som vår musik- eller filmsmak är personlig, så är även våra behov av köksfläkt personlig.

En frihängande köksfläkt som är bäst-i-test är inte densamma för den professionella kocken som älskar att experimentera i timtal i sitt kök hemma, som för småbarnsföräldrar som efter en lång dag på jobbet vill laga till något snabbt och enkelt för att fylla familjens magar.

Det är helt enkelt väldigt subjektivt vad som är en frihängande köksfläkt som är bäst-i-test är för något.

Denna artikel kommer därför gå igenom vad definitionen av vad bäst-i-test är för oss på Fjäråskupan, och hur du: vem du än är, hur mycket mat du än lagar och vad för bostad du än lever i, kan få en frihängande köksfläkt som är bäst-i-test för just dina behov och önskemål.

Skräddarsydda frihängande köksfläktar: bäst-i-test för dig

Fjäråskupan arbetar som en skräddare, vi tar måtten på dig personligen om vilka förutsättningar du har gällande behov, krav och önskemål för en köksfläkt. Samt de praktiska måtten för detaljer som önskat avstånd mellan spis och fläkt och fläktens utseende i anknytning till kökets övriga detaljer och inredning.

Vår uppgift är att skapa en frihängande köksfläkt som är bäst-i-test för just dig på alla sätt och vis. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

Varför ska man välja Fjäråskupan?

Vår största styrka ligger i vår flexibilitet. Vad du än önskar så har vi möjligheten att förverkliga dina köksdrömmar. Vi brinner för utmaningar och älskar att få sätta tänderna i komplexa eller unika uppdrag som ingen annan lyckats med tidigare.

Det som tillåter oss att anta uppdrag oavsett storlek och komplexitetsnivå är vår långa erfarenhet inom branschen. Vi har arbetat med svensktillverkade köksfläktar och kupor i över 30 år och innehar en oerhört djup och bred kompetens gällande egentligen allt som har med köksfläktar att göra.

Vårt utbud av frihängande köksfläktar som är bäst-i-test för dig

Den främsta fördelen med våra frihängande köksfläktar är deras flexibilitet. De kan placeras vart som helst i köket och är därmed designade för att se lika bra ut från alla håll och kanter. Alla Fjäråskupans frihängande köksfläktar som är bäst-i-test för dig levereras med valfri motor och fast skorsten (om det är relevant för den specifika typen av fläkt) som anpassas efter ditt kök gällande till exempel köksfläktens höjd över spisen. Självklart får du fläktkåpan i valfri färg och storlek, annars hade vi ju inte kunnat skylta med hur flexibla vi är.

Frihängande köksfläktar med skorsten

Arcad
Balans
Fokus
Ikon
Kafé
Mixer
Plan
Prisma

Frihängande köksfläktar med kubform

Kub
Pendel

Låt oss förverkliga dina köksdrömmar

Kontakta Fjäråskupan idag så hjälper vi ta fram en frihängande köksfläkt som är bäst-i-test och anpassad för just dig och ditt kök.

Har du andra frågor om till exempel hur stort avståndet behöver vara mellan spis och fläkt eller vad för utsugningsförmåga du behöver för din lägenhet? Då är du lika varmt välkommen att kontakta oss på Fjäråskupan så hjälper vi dig.

Relaterade produkter