Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

20 januari, 2021

Fjäråskupans kolfilterfläktar – bäst-i-test?

Fjäråskupans kolfilterfläktar – bäst-i-test?_img

Kolfilterköksfläktar som är bäst-i-test ska vara tysta, snygga och framförallt vara effektiva på att avlägsna fett, fukt och lukter för att kunna kallas just ”bäst-i-test”. Men nuförtiden finns stämpeln ”bäst-i-test” överallt, och när en majoritet av köksfläktarna har den, vilken är i så fall den ”bästa”? För alla kan väl inte vara bäst?

En köksfläkt är en långsiktig investering och därav är det viktigt att hitta en fläkt som är perfekt för dig och ditt kök. Vi på Fjäråskupan har aldrig varit så förtjusta i konceptet om ”bäst-i-test”-kolfilterköksfläktar/köksfläktar. Det kan vara en bra startpunkt när du ska investera i en ny köksfläkt för att få en bra överblick kring vad för typer av fläktar det finns på marknaden och skillnaderna mellan dem. Vi är dock av övertygelsen att varje individuell del av en bostad, allt från badrumsmattan till köksfläkten, ska vara speciellt anpassad för dig efter tycke, smak och behov.

Kolfilterköksfläktar som är bäst-i-test

För oss på Fjäråskupan finns det inte nödvändigtvis några ”bäst-i-test”-kolfilterköksfläktar. Alla hus, alla kök och personerna inom dem är unika. Det betyder att förutsättningarna och behoven ständigt varierar. Det finns alltså enligt oss ingen ”one-fit-all – bäst-i-test”-lösning av kolfilterköksfläktar.

Därför jobbar vi på Fjäråskupan alltid med skräddarsydda helhetslösningar av kupor och köksfläktar baserade på dina behov. Vi tar i åtanke hur mycket mat du lagar, vad för mat du lagar, storleken på ditt kök och stilen på det för att skapa en lösning perfekt för dig. På så sätt ser vi till att Fjäråskupans kolfilterfläktar är bäst-i-test för just ditt kök.

Hos oss behöver du inte anpassa sig efter sortimentet, utan vi anpassar sortimentet efter dig.

Våra kolfilterköksfläktar – resultatet av 30 år av hantverk och kvalitet

Med Fjäråskupan får du en svensktillverkad och handbyggd köksfläkt och kåpa från ett företag med över 30 års erfarenhet av att förverkliga köksdrömmar. Den stora fördelen med vår småskaliga produktion är den oöverträffade flexibiliteten vi innehar. Det spelar ingen roll vad för köksfläkt du behöver – vi tar oss tiden att skapa en lösning baserad på dina behov gällande design, funktion, färg och form.

Kontakta Fjäråskupan idag och beställ en bäst-i-test-kolfilterköksfläkt  enligt vår definition för dig och ditt kök. Vi rekommenderar även att du genomför vår köpguide av kolfilterköksfläktar/köksfläktar. Den kommer ge dig en bra överblick kring vilka lösningar som är bäst för dig och ditt kök gällande val och storlek av spiskåpa och fläkt baserat på din boendeform, vad för ventilationssystem du har och vart din köksfläkt ska sitta. Har du ytterligare frågor står vi alltid redo att ge dig svaren du behöver.

Vår kärlek för innovation och tuffa utmaningar

”Ingenting är omöjligt”, sa Gunde Svan. Något vi på Fjäråskupan instämmer helt med. Det vi tycker är allra roligast att jobba med är just ”omöjliga” uppdrag. Det kan handla om stora eller komplexa specialbeställningar som ingen annan tidigare lyckats med, eller unika produkter vi är ensamma med på marknaden.

Oavsett hur komplex eller konstig du tycker din idé är så välkomnar vi dig att dela med dig av den till oss. Vi hjälper dig att utveckla idén och ta den från tanke till verklighet och förverkliga dina köksdrömmar.

Relaterade produkter