Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

4 juni, 2018

Fjäråskupans flexibla lösningar ger dig ett personligt hem

Fjäråskupans flexibla lösningar ger dig ett personligt hem_img

Flexibla lösningar är Fjäråskupans främsta styrka, och det innefattar allt från stil och storlek till ventilationssystem. Oavsett om du bor i ett anrikt och kanske k-märkt hem, eller en modern innerstadslägenhet, så har vi garanterat en köksfläkt som passar. Allt kan anpassas så att du får just ditt drömkök.

Montering av kupan

Förutom inbyggnadsprodukter har vi även vägghängda, frihängande, skåpmonterade och takmonterade köksfläktar. Du kan till exempel ha en frihängande fläkt över köksön som elegant svävar i vajrar, eller en takinfälld fläkt som bara avslöjar sig genom sin belysning. Om det inte finns möjlighet att koppla fläkten till ett ventilationsrör kan du ha en kolfilterlösning. Vi kan också erbjuda våra bänkfläktar som är induktionshäll och downdraftfläkt i ett.

Flexibla lösningar i alla stilar: klassiskt, minimalistiskt eller retro

Fjäråskupans köksfläktar finns i tre olika designstilar. Den klassiska looken står för tidlöshet och elegans. De köksfläktarna kommer se lika bra ut om tio år som de gör idag. Ta till exempel kupan Exklusiv som var den första kupan som designades hos Fjäråskupan. Den är lika populär idag som då. Den minimalistiska designen är mera djärv. Där karakteriseras kuporna av rena och raka linjer för moderna hem. De köksfläktarna gör sig mycket bra i avskalade och stilrena köksmiljöer. Slutligen har vi den mycket populära retrostilen som ofta bjuder på mjuka former och spännande detaljer. Perfekt för den som vill ha ett kök med mycket karaktär.

Du väljer färg på köksfläkten

Vad sägs om mer än 1 000 olika kulörer att välja på? Om det låter överväldigande så tänk så här: vill du ha en kupa som matchar färgen på spisen eller någon annan detalj i köket? Kanske fondväggen eller vintage-tapeten? Då kan Fjäråskupan ordna det. Hos oss är dina valmöjligheter i stort sett oändliga eftersom alla kupor går att få i de 1 950 tillgängliga NCS-kulörerna och färgsystemet RAL:s samtliga nyanser.

Flexibla lösningar för alla hem

Eftersom vi på Fjäråskupan bygger alla köksfläktar för hand, och eftersom våra produkter är kompatibla med alla slags fläktsystem och ventilationskanaler, så kan vi alltid hitta en lösning. Tveka inte att kontakta oss, antingen direkt eller via någon av våra återförsäljare. Vi ser till att du blir nöjd och glad och får ett vackert och personligt hem.

Relaterade produkter