Ny produktguide och ny blogg

Fjaraskupan_Mockup__2018_Omslag_uppslag_1600x900-3-980×551

Nu händer det mycket! Årets produktguide har precis landat och är full av inspiration och praktiska tips. Samtidigt har vi gjort en liten redesign av hemsidan, våra sociala medier och den här bloggen. Det kommer med andra ord bli ett spännande år på Fjäråskupan.

Det viktigaste först – årets katalog! Förutom årets produktnyheter finns ett reportage med Emma Fischer, en av Göteborgs mest omtyckta stylister och inredningsdesigners. Hon har stylat flera av köken där vi fotograferat årets nya kupor och ger tips på hur det nya köket kan bli personligt och trivsamt.

Du kan också läsa om hur en kupa tillverkas, från de första skisserna tills den hänger på plats i köket, möta familjen som designade sin egen köksfläkt och läsa mer om våra skickliga plåtmästare som utformar varje kupa för hand.

Här finns katalogen i sin helhet, antingen att läsa online eller ladda ner som pdf. Om du föredrar pappersversionen så finns den hos närmaste återförsäljare. Vi kommer också löpande presentera nyheterna här på bloggen och dela med oss av vardagsglimtar från Fjäråskupans fabrik i Torslanda. Vi vill också tipsa om att det precis som tidigare finns mycket inspiration att hämta på vårt Instagram-konto @fjaraskupan och på Pinterest under Fjäråskupan. Trevlig läsning!