Inbyggd köksfläkt – för bästa funktion

Inbyggd köksfläkt – för bästa funktion | Fjäråskupan

Miljömedvetenhet och hållbara lösningar står just nu högt på agendan, och allt fler har förstått värdet av att spara in på resurser som el och olika typer material.

Att inte göra onödiga inköp utan tvärtom effektivisera och förbättra användningen av produkter är då ett bra sätt att minska resursslöseriet.

Detta gäller även köksfläktar. Bara för att funktionen i din köksfläkt börjar vackla finns det ingen anledning att investera i både ny kupa och motor. Om du fortfarande känner dig tillfreds med din fläkt och dess design så är det istället ett bättre alternativ att behålla den befintliga kupan, men investera i en ny inbyggd köksfläkt. Välj till exempel mellan följande modeller:

Enigma

Inbyggnadsprodukten Enigma är tillverkad i rostfritt stål och har en motor med åtta olika effektlägen och en kapacitet på hela 950 m³ luft per timme. Detta för att klara även de tuffaste kraven. Användningen underlättas ytterligare av fläktens LED-belysning och möjligheten till styrning via fjärrkontroll. 

Solid

I många mindre kök, och i lägenheter, är skåpmonterade fläktar ett vanligt och platsbesparande inslag. För att säkerställa bästa möjliga funktion så är det viktigt att denna typen av köksfläkt rengörs och underhålls, men vid behov är det också möjligt att byta ut delar av fläkten för att effektivisera användningen. Solid är till exempel ett utmärkt inbyggnadsalternativ med LED-belysning, timerstyrd eftergång samt stark motor med flera effektlägen.

En välfungerande köksfläkt för inbyggnad i spiskåpa kan göra underverk för din fläkt och i förlängningen för ditt kök. Samtidigt är det en betydligt billigare och enklare lösning än att tvunget byta ut hela din fläktkupa. Fjäråskupan har många olika lösningar för dig som vill investera i högkvalitativt hantverk, gedigen funktion och unik design. De erbjuder också ett stort utbud för dig som söker köksfläkt med kolfilter. Kontakta dem redan idag för mer information.