Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

Blogg

För hand, för hem - Fjäråskupan har tillverkat köksfläktar och kupor för hand sedan 1989 och har hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. I vår blogg hittar du mängder med tips, inspiration och information.

25 maj, 2021

Årets produktnyheter är här!

Årets produktnyheter är här!_img

Äntligen är årets produktguide ute och vi kan stolt presentera våra nya fläktkupor. För oss är det viktigt att ligga långt fram teknologiskt, med marknadens bästa fläktmotorer. När det gäller designval använder vi oss av en hållbar mix av klassiska former och nytänkande.

– Som designer tänker jag mycket på former runtomkring mig och kan få inspiration från nästan vad som helst, men framförallt från inredning. Ofta snappar jag upp någon detalj som står ut lite och så experimenterar vi med detta vid ritbordet, säger Emil Knutsson som är produktutvecklare på Fjäråskupan.

Fjäråskupan

Scrolla ner för att läsa mer om våra nyheter.

 

REPLIK – klassisk form med roliga valmöjligheter
Formsäkra Replik är en exklusiv kvalitetskupa med en mjuk design. Det enkla moderna formspråket bjuder även på ovanligt många valmöjligheter för dig som vill mixa olika material. Replik passar bäst i moderna kök men med rätt material och färger kan den även harmoniera bra över en klassisk gasspis.

Replik - Fjäråskupan

INTRO – Prisvärd kvalitet för alla kök
Intro är en stark instegskupa som varken kompromissar i designspråk eller finish. Looken är såväl stilren som modern och har lätt att smälta in i olika interiörer. Känslan av kvalitet förstärks dels genom de laserskärda sidodetaljerna i tjockare plåt men också genom frontens läckra detaljer.

Intro - Fjäråskupan

SIGNUM – Rund skorsten och exklusiv finish
Signum som från början var en kundunik kupa kommer nu i ny tappning. Vi har återanvänt originalets välvda klassiska form men också gett den en smakfull uppdatering med en ny exklusiv front och ett behagligare formspråk generellt. Därmed erbjuder Signum en fin mix av mjuka moderna former och ett tilltalande exklusivt uttryck.

Signum - Fjäråskupan

ESTRAD – Vajerupphängd kupa med kraftfull funktion
Vajerupphängda spiskupan Estrad är både slimmat minimalistisk i formen och kraftfullt effektiv i funktionen samt helt anpassad efter vårt nya renande PlasmaClean-filter. Kombinationen av kupans stora omfång och kraftfulla motor skapar en helhet få kan mäta sig med i hur den kompletterar känslan av ett modernt och luftigt kök.

Estrad - Fjäråskupan

OPUS – Lyxig downdraft med subtil 3D-känsla
Opus är Fjäråskupans nya downdraft-fläkt, som är lätt att montera och kommer med en mycket bra induktionshäll. Formen är härligt stilren och lyxig med en attraktiv 3D-känsla i gallret. Opus passar naturligt in i alla sorters kök men kanske lite extra bra till en köksö där man vill behålla den luftiga och öppna känslan som bjuder in till att socialisera i.

Opus - Fjäråskupan

Vill du läsa mer om våra fläktkupor? Läs mer på fjaraskupan.se eller ladda ner vår katalog här:

Ladda ned katalogen